Σύνδεσμος Γονέων 2017-2018

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ μαζί σας και χαιρετίζω εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής μας.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται μέσα από αυτόν τον σύντομο χαιρετισμό, θα σταθώ στις πρωτοφανείς, για τα κυπριακά δεδομένα, προκλήσεις των ημερών που διανύουμε, στέλλοντας το δικό μου μήνυμα, γι’ αυτό το πραγματικά δύσκολο έργο που έχουμε καθήκον όλοι εμείς, γονείς και εκπαιδευτικοί να επιτελέσουμε.
Θέλουμε να δώσουμε στους νέους μας αυτοπεποίθηση, κουράγιο και την καλύτερη διαπαιδαγώγηση και μόρφωση, για να παραλάβουν πνευματικά υγιείς τη σκυτάλη στην κοινωνία.  Το μήνυμα που θα στείλω στους μαθητές της Σχολής μας είναι ότι είναι εξίσου σημαντικό, πέραν της μελέτης και της μαθησιακής τους προόδου, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, να δράττονται αυτής και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως αθλητικές, προγράμματα, ομίλους, στον εθελοντισμό, επίδειξη δεξιοτήτων και ταλέντων, τόσο μέσα στο σχολικό περιβάλλον όσο και κατά τον ελεύθερο τους χρόνο.
Όλες αυτές οι ωφέλιμες δραστηριότητες θα τους βοηθήσουν να μείνουν μακριά από τις αρνητικές προκλήσεις της εποχής, να έρθουν σε άμεση επαφή με άλλους νέους, να μεγαλώσουν τους ορίζοντες των γνώσεων τους και να τύχουν της απαραίτητης τριβής που θα συμβάλει στην ωρίμανση της σκέψης τους. Είναι η ελπίδα και το μέλλον της πατρίδας μας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων θέλω να συγχαρώ τον Διευθυντή και όλα τα Μέλη του Καθηγητικού Συλλόγου της Σχολής μας για τις πραγματικά τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά στις διδακτικές αίθουσες για να βοηθήσουν, τόσο εκπαιδευτικά όσο και συναισθηματικά τους νεαρούς μαθητές μας. Ως οργανωμένοι γονείς βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των ορίων μας φυσικά.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία, την πολύτιμη βοήθεια και εθελοντική προσφορά τους.

Σας ευχαριστώ

Χριστίνα Αλεξάνδρου
Πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων & Κηδεμόνων
Γ΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού