Εργαστήριο Μαγειρικής
Σήμερα στο εργαστήριο, οι μαθητές του τμήματος ΞΕ3 εργάστηκαν πάνω στη δημιουργία φρέσκων ζυμαρικών, αξιοποιώντας τεχνικές κλασικής ιταλικής παράδοσης, σε συνδυασμό με σύγχρονη αισθητική.
Γλυκό Ραβιόλι με ζύμη κακάο και κρέμα λευκής Σοκολατας
Ραβιολι με ζυμη σπανάκι γεμιστό με τυριά και λαχανικά & μυρωδικά
Tortelloni από μελάνι Σουπιάς με θαλασσινα
Κλασσική ζύμη ραβιολι με Σαλτσα ντομάτας φρέσκα αρωματικα
Ανάπτυξη τεχνικής ακρίβειας
Κατανόηση υφής & ελαστικότητας ζύμης
Συνδυασμός γεύσεων με ισορροπία & φινέτσα
Καθαρότητα μορφής και επαγγελματική παρουσίαση
Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τη συνέπεια στο εργαστήριο.
Συνεχίζουμε με δημιουργικότητα, πειθαρχία και σεβασμό στην τέχνη της μαγειρικής. 



