Εργαστήριο Μαγειρικής
📍 Γ’ Τεχνική Λεμεσού – Τμήμα ΞΕ2β
Στο σημερινό εργαστήριο μαγειρικής, οι δευτεροετείς μαθητές του τμήματος ΞΕ2β ετοίμασαν Σούπες στο πλαίσιο του μαθήματος: «Διαυγείς, Βελουτέ και Μπισκ» Οι μαθητές δούλεψαν με επαγγελματισμό και ακρίβεια, παρασκευάζοντας:
👨🍳 Consommé – “Κονσομέ βοδινη σούπα”
👩🍳 Chicken Velouté – “Βελουτέ Κοτόπουλου”
🦐 Bisque – “Μπισκ Γαρίδων” Κρέπες σε σάλτσα πορτοκάλι
🍊 Κρουτονια, συνοδευτικά σούπας και αρωματικά Λάδια. Μέσα από το μάθημα οι μαθητές ανέπτυξαν δεξιότητες επαγγελματικής παρασκευής σούπας, κατανόησαν τις τεχνικές διαύγασης, δέσιμου και σωστής παρουσίασης.
👏 Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη συνεργασία και το γευστικό αποτέλεσμα!


