Accessibility Tools
Invert colors
Monochrome
Dark contrast
Light contrast
Low saturation
High saturation
Highlight links
Highlight headings
Screen reader
Read mode
Content scaling
100
%
Font size
100
%
Line height
100
%
Letter spacing
100
%
TECHNIKI KAI EPANGELMATIKI SCHOLI
EKPAIDEFSIS KAI KATARTISIS LEMESOU 3
Search
Select your language
EN
EL
EN
Home Page
Ιστορικό Σχολής
Υπεύθυνοι Τμημάτων
Υπεύθυνοι Διοικητικοί Β.Δ.
Σχολικές Αργίες
Εκδηλώσεις
Σχολικές Δράσεις
Διαγωνισμοί και Διακρίσεις
Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια
Εκπαιδευτικές Εκδρομές
Κλάδοι και Ειδικότητες
Γεωπονίας
Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Πρόγραμμα Παραγγελιών
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Erasmus+
Σχολείο-Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
E-Twinning
Σ.Ε.Α
Καταχώριση Απουσιών
Απουσιολόγιο
Απουσιολόγιο Ενισχυτικής Διδασκαλίας
School
School History
Building Plans
Contact
Home Page
Ιστορικό Σχολής
Υπεύθυνοι Τμημάτων
Υπεύθυνοι Διοικητικοί Β.Δ.
Σχολικές Αργίες
Εκδηλώσεις
Σχολικές Δράσεις
Διαγωνισμοί και Διακρίσεις
Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια
Εκπαιδευτικές Εκδρομές
Κλάδοι και Ειδικότητες
Γεωπονίας
Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Πρόγραμμα Παραγγελιών
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Erasmus+
Σχολείο-Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
E-Twinning
Σ.Ε.Α
Καταχώριση Απουσιών
Απουσιολόγιο
Απουσιολόγιο Ενισχυτικής Διδασκαλίας
School
School History
Building Plans
Contact
You are here:
Home
Κλάδοι και Ειδικότητες
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Τμήμα ΘΞΜ2 – Μάθημα Ζαχαροπλαστικής
Εργαστήριο Μαγειρικής
Σήμερα οι μαθητές μας βούτηξαν στον γλυκό κόσμο της γαλλικής patisserie, δημιουργώντας σιού και εκλέρ.
Από την παρασκευή της pâte à choux μέχρι τη γέμιση και το τελείωμα, οι μαθητές δούλεψαν με ακρίβεια, ομαδικότητα και δημιουργικότητα.
Τα τελικά προϊόντα τους ήταν εντυπωσιακά — αφράτα, σταθερά και γεμάτα γεύση.
Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τη συνέπεια!
Συνεχίζουμε δυναμικά με ακόμη πιο απαιτητικές παρασκευές.