Εργαλεία προσβασιμότητας
Αλλαγή χρωμάτων
Μονόχρωμο
Σκοτεινή αντίθεση
Φωτεινή αντίθεση
Χαμηλή αντίθεση
Ψηλή αντίθεση
Σήμανση συνδέσμων
Επισήμανση τίτλων
Αναγνώστης οθόνης
Περισσότερα
Κλιμάκωση περιεχομένου
100
%
Μέγεθος γραμματοσειράς
100
%
Διάστημα γραμμής
100
%
Απόσταση γραμμάτων
100
%
Γ΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αναζήτηση...
Επιλέξτε τη γλώσσα σας
EL
EL
EN
Αρχική
Το Σχολείο Μας
Ιστορικό Σχολής
Στόχοι και Όραμα
Διδακτικό Προσωπικό
Υπεύθυνοι Τμημάτων
Υπεύθυνοι Διοικητικοί Β.Δ.
Σχολικές Αργίες
Σχεδιάγραμμα Σχολείου
Μαθητές
Αριθμοί μαθητών ανά τμήμα
Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο
Στολή Μαθητών
Δράσεις
Εκδηλώσεις
Σχολικές Δράσεις
Προγράμματα
Διαγωνισμοί και Διακρίσεις
Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια
Εκπαιδευτικές Εκδρομές
Κλάδοι και Ειδικότητες
Γεωπονίας
Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Πρόγραμμα Παραγγελιών
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Erasmus+
Σχολείο-Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
E-Twinning
Σ.Ε.Α
Ενημέρωση
Ενημέρωση Σχολείων
Ανακοινώσεις
Καταχώριση Απουσιών
Απουσιολόγιο
Απουσιολόγιο Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Επικοινωνία
Αρχική
Το Σχολείο Μας
Ιστορικό Σχολής
Στόχοι και Όραμα
Διδακτικό Προσωπικό
Υπεύθυνοι Τμημάτων
Υπεύθυνοι Διοικητικοί Β.Δ.
Σχολικές Αργίες
Σχεδιάγραμμα Σχολείου
Μαθητές
Αριθμοί μαθητών ανά τμήμα
Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο
Στολή Μαθητών
Δράσεις
Εκδηλώσεις
Σχολικές Δράσεις
Προγράμματα
Διαγωνισμοί και Διακρίσεις
Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια
Εκπαιδευτικές Εκδρομές
Κλάδοι και Ειδικότητες
Γεωπονίας
Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Πρόγραμμα Παραγγελιών
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Erasmus+
Σχολείο-Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
E-Twinning
Σ.Ε.Α
Ενημέρωση
Ενημέρωση Σχολείων
Ανακοινώσεις
Καταχώριση Απουσιών
Απουσιολόγιο
Απουσιολόγιο Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Επικοινωνία
Βρίσκεστε εδώ:
Αρχική
Κλάδοι και Ειδικότητες
Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Εργαστήριο Μαγειρικής
Τμήμα ΘΞΜ2 – Μάθημα Ζαχαροπλαστικής
Εργαστήριο Μαγειρικής
Σήμερα οι μαθητές μας βούτηξαν στον γλυκό κόσμο της γαλλικής patisserie, δημιουργώντας σιού και εκλέρ.
Από την παρασκευή της pâte à choux μέχρι τη γέμιση και το τελείωμα, οι μαθητές δούλεψαν με ακρίβεια, ομαδικότητα και δημιουργικότητα.
Τα τελικά προϊόντα τους ήταν εντυπωσιακά — αφράτα, σταθερά και γεμάτα γεύση.
Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τη συνέπεια!
Συνεχίζουμε δυναμικά με ακόμη πιο απαιτητικές παρασκευές.