Εργαλεία προσβασιμότητας

Γ΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης των μαθητών του κλάδου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Τεχνών της Γ’ ΤΕΣΕΚ Λεμεσού, οι δευτεροετείς μαθητές είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν, να μαγειρέψουν και να σερβίρουν ένα πλήρες μενού σε πραγματικούς πελάτες.
Η εμπειρία αυτή τους έφερε σε άμεση επαφή με τις απαιτήσεις της επαγγελματικής κουζίνας και της εξυπηρέτησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξασκήσουν τεχνικές, να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και να βιώσουν την πραγματική λειτουργία ενός χώρου εστίασης.
Το μενού που ετοίμασαν περιλάμβανε:
Ορεκτικό | Starter
Σαλάτα με Ρόκα, Ντομάτα και Φρέσκια Μοτσαρέλα
Σούπα | Soup
Σούπα από Πράσο και Πατάτα
Κυρίως Πιάτο | Main Course
Σουπρέμ Σολομού με κρούστα Αρωματικών,
Σάλτσα Λευκού Κρασιού, Πατάτες Σοτέ και Φρέσκα Λαχανικά Εποχής
Επιδόρπιο | Dessert
Πανακότα με Σάλτσα από Φρούτα του Δάσους
Οι μαθητές επέδειξαν επαγγελματισμό, συνεργασία και άψογη συμπεριφορά, προσφέροντας μια άριστη εμπειρία φιλοξενίας.
Μια ακόμη σημαντική εκπαιδευτική στιγμή, μέσα από την οποία οι μαθητές μαθαίνουν, δημιουργούν και προετοιμάζονται για τον κόσμο της φιλοξενίας. 👨‍🍳✨
480974310 1097527265510353 97253729801539545 N
481048443 1097527235510356 1656791509902414363 N
481051463 1097527165510363 6955155089677543021 N
481057176 1097527198843693 5456681737234476749 N
481061458 1097527288843684 1613281454208829136 N
481072719 1097527275510352 8867044963521334503 N
481074688 1097527225510357 8466948776129574481 N
481673454 1097527282177018 1989594531467929010 N
481910162 1097527252177021 2798129413663652165 N
482054670 1097527255510354 8312438893477384034 N
482086558 1097527222177024 7444781810401132478 N