Εργαστήριο Μαγειρικής
Ψάρια και Θαλασσινά
Χθες, οι μαθητές του Δευτέρου Έτους Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων (ΞΕ2), στο πλαίσιο της ενότητας «Ψάρια και Θαλασσινά», εφάρμοσαν τεχνικές καθαρισμού, μεθόδων μαγειρέματος και ορθής παρουσίασης.
Παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο μενού, αξιοποιώντας τις γνώσεις που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος:
• Προζυμιατικό ψωμί
• Ελληνική σαλάτα
• Σουπιές καθιστές με σπανάκι
• Αρωματικό ρύζι με σαφράν
• Καλαμάρι τηγανητό
• Τάρταρ λεμόνι – ελιές
• Χαλβάς με τριαντάφυλλο και χαλεπιανά
Εξαιρετική δουλειά, άψογη οργάνωση και επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την εξέλιξη! 



