Εργαλεία προσβασιμότητας

Γ΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Χθες, οι μαθητές του Δευτέρου Έτους Ξενοδοχειακών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων (ΞΕ2), στο πλαίσιο της ενότητας «Ψάρια και Θαλασσινά», εφάρμοσαν τεχνικές καθαρισμού, μεθόδων μαγειρέματος και ορθής παρουσίασης.
Παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο μενού, αξιοποιώντας τις γνώσεις που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος:
• Προζυμιατικό ψωμί
• Ελληνική σαλάτα
• Σουπιές καθιστές με σπανάκι
• Αρωματικό ρύζι με σαφράν
• Καλαμάρι τηγανητό
• Τάρταρ λεμόνι – ελιές
• Χαλβάς με τριαντάφυλλο και χαλεπιανά
Εξαιρετική δουλειά, άψογη οργάνωση και επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την εξέλιξη! 👨‍🍳✨
594971881 1321687259761018 7962478061320985723 N
596286926 1321687326427678 2657614070793592107 N
598109509 1321687283094349 6901803897385321655 N